Bedankt zorgverleners!

De Grootste Cadeaubon van Vlaanderen

Bedankt om bij te leggen voor een lokale cadeaubon voor onze ziekenhuismedewerkers!

Update: actie afgelopen, wel bedankt!

Dankuwel voor uw gift! We zijn er inderdaad in geslaagd om de grootste cadeaubon van vlaanderen te geven. Die cadeaubon heeft, door jullie talrijke bijdragen, een waarde van 14 836,25 euro.

Wij willen jullie nogmaals bedanken in naam van alle medwerkers van de zorg. De komende weken worden de bedragen uitgekeerd aan de ziekenhuizen.Een initiatief van:

Komt u hier voor het eerst? Hieronder voor context de oorspronkelijke inhoud van deze pagina:

Steun de ziekenhuizen én de lokale handel

De ziekenhuizen werden overstelpt. Dokters, verplegend personeel en alle medewerkers draaiden overuren in moeilijke omstandigheden. De horeca en niet-essentiële winkels moesten sluiten. De impact was enorm, de inzet ook. Zowel zorgverleners als plaatselijke handelaars maakten er het beste van. Daarom willen we graag iets terugdoen.

Een kleine bijdrage, een grote dankjewel

Leg 1 euro (of meer) bij om onze zorgverleners te bedanken via De Grootste Cadeaubon van Vlaanderen, geldig bij lokale handelaars uit hun stad. Jullie grote of kleine giften zetten we om in één of meerdere cadeaubons die de ziekenhuizen aan hun personeel kunnen schenken. Zo kunnen onze helden na de lockdown even ontspannen en samen genieten van bijvoorbeeld een chai latte, een gelaatsverzorging of een boeketje bloemen. Goed voor de ziekenhuizen én de lokale handel!