Bedankt zorgverleners!

De Grootste Cadeaubon van Vlaanderen

Leg je bij voor een lokale cadeaubon voor onze ziekenhuismedewerkers?
Geef € 1 (of meer)

Steun de ziekenhuizen én de lokale handel

De ziekenhuizen werden overstelpt. Dokters, verplegend personeel en alle medewerkers draaiden overuren in moeilijke omstandigheden. De horeca en niet-essentiële winkels moesten sluiten. De impact was enorm, de inzet ook. Zowel zorgverleners als plaatselijke handelaars maakten er het beste van. Daarom willen we graag iets terugdoen.

Een kleine bijdrage, een grote dankjewel

Leg 1 euro (of meer) bij om onze zorgverleners te bedanken via De Grootste Cadeaubon van Vlaanderen, geldig bij lokale handelaars uit hun stad. Jullie grote of kleine giften zetten we om in één of meerdere cadeaubons die de ziekenhuizen aan hun personeel kunnen schenken. Zo kunnen onze helden na de lockdown even ontspannen en samen genieten van bijvoorbeeld een chai latte, een gelaatsverzorging of een boeketje bloemen. Goed voor de ziekenhuizen én de lokale handel!Een initiatief van:


Ik wil bijdragen

Een bijdrage leveren kan rechtstreeks hieronder of per overschrijving op rekeningnummer BE76 7340 4323 1895 met vermelding ‘Grootste Cadeaubon’.

Wij verzamelen de bijdragen en gieten ze in cadeaubonnen die het ziekenhuispersoneel kan gebruiken bij lokale handelaars!

Totaal tot nu toe: 9 456,25 €

Bijdrage

EUR
Bron instellingen: zorgkwaliteit.be

Betaalmethode

Wij zorgen ervoor dat de bon instant verstuurd wordt via email!


           

(Optioneel)

(Optioneel - Max. 150 karakters)

Je wordt naar tadabon.be gestuurd om je aankoop te vervolledigen.