Stadsbon.be > Cadeaubon Gent handelaars > Villa Lokaal

Villa Lokaal

Lokaal is het eerste verse en vegetarische eet- en theehuis in de mooiste stad ter wereld. Een stopplaats waar je naast een biologische thee ook een gezonde maaltijd kan verkrijgen. Zoals de naam Lokaal al doet vermoeden doen we dit met zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten. (H)eerlijke gerechten die bewijzen dat ecologisch eten en drinken helemaal niet duur hoeft te zijn. Ons gedachtegoed luidt dan ook: iedereen heeft recht op smaakvol, betaalbaar en gezond eten.

Met Lokaal willen we, naast de mensen even tot rust laten komen, ook onze passie met anderen delen. DIY-workshops en de nodige dosis goede raad bij uw ecologische vraagstukken zullen dan ook gretig uitgedeeld worden in Lokaal. We zijn heel nauw betrokken bij het ecologische gedachtegoed en slaan dan ook geregeld de handen in elkaar met andere gelijkgezinde zielen om vanuit die levenswijze anderen te inspireren. Lokaal is actief lid van verschillende Gentse milieuvriendelijke initiatieven en gefascineerd door stadslandbouw in al zijn facetten.

Dat doen we in de idyllische oase van De Zuidkant, gelijkende op Villa Kakelbont van Pippi Langkous benoemen we het spannende avontuur ‘Villa Lokaal‘.

Villa Lokaal is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Frederik Burvenichstraat 156
9050 Gentbrugge

Website: https://lokaal.gent/