Corona actie: bedankt in naam van alle zorgmedewerkers!Stadsbon.be > Cadeaubon Antwerpen handelaars > EVL praktijk

EVL praktijk

Ik ben Emmy Van Looveren en help u graag met uw gezondheidsprobleem, een goede massage of een voet- en/of handverzorging. Na mijn opleiding in schoonheidszorgen en make-up heb ik 25 jaar als visagiste voor televisie gewerkt. Overtuigd dat schoonheid en gezondheid samengaan, ging ik op zoek en werd gepassioneerd door het pure en allesomvattende van de 'Traditionele Chinese Geneeskunde'. Ik heb tal van opleidingen gevolgd, oa : Traditionele Chinese Geneeskunde, Tuina therapie, Chinese Voedingsleer en Voetreflexologie aan het OTCG (Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeskunde). In 2004 volgde ik in China een Tuina stage aan de Shandong University of Traditional Chinese Medicine.

Om mijn kennis en ervaring aan te vullen blijf ik me verdiepen in verschillende massage- en verzorgingstechnieken..

In mijn aanbod vind je zowel therapeutische als ontspanningsbehandelingen. Daarnaast bied ik ook volgende verzorgingen : medische pedicure, manicure en gelaatsverzorging.

Elke eerste behandeling wordt voorafgegaan door een kort intake gesprek. Hierin worden uw eventuele klachten, wensen en verwachtingen besproken zodat u de behandeling op u is afgestemd.

EVL praktijk is één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon Antwerpen kan gebruiken.
Cadeaubon Antwerpen kopen

Locatie

Fodderiestraat 20
2660 Hoboken
Tel: 0475 48 64 96

Website: